Er lijkt bijna een einde te komen aan het hele voorval rond het jumbo-incident waarbij Glennis Grace betrokken raakte. Een tijdje geleden vond de rechtszaak plaats tegen de vier medeverdachten van de Jumbo-veldslag en daar kreeg Glennis het laatste woord.

Zij hoopt immers zo snel mogelijk terug een normaal leven te kunnen hebben. Al lijkt dat op dit moment nog niet heel realistisch. Nederland is te verontwaardigd over wat er zich in de Jumbo heeft afgespeeld en niemand zit nog te wachten op wat Glennis te vertellen heeft. Alsook niet op een verder verloop van haar carrière.

Voordat Glennis terug aan een normaal leven kan werken, zal ze eerst haar taakstraf van maximaal 200 uur moeten voltooien. Daarbovenop komt nog een maand voorwaardelijke celstraf.

Een straf die helemaal niet erg klinkt tegenover de schade die ze heeft aangericht, maar onderschat een taakstraf niet. Zo kan het gebeuren dat Glennis zomaar bij de plantsoendienst aan de slag moet, schrijft Story.

Het gedrag van Glennis had ook haar zestienjarige zoon Anthony veel leed kunnen besparen. Maar we kunnen het Glennis amper kwalijk nemen dat ze (misschien iets te letterlijk) vecht als een leeuwin voor haar zoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl