Ook al heeft Willeke Alberti geen fijne maanden achter de rug, toch probeert ze zo positief mogelijk in het leven te staan. Er vallen nog steeds tranen om het verlies van haar dochter Daniëlle en haar broer Tony, maar na de tranen probeert ze er weer met goeie en positieve mood tegenaan te gaan.

“Mijn leven is geen drama, ik ben hartstikke blij met het pad dat ik tot nu toe heb mogen bewandelen. Mijn stemproblemen zijn voorbij en ik mag weer doen wat ik het allerliefste doe: optreden. Geen grote shows meer, maar intieme concerten voor mensen in de zorg. Daar geniet ik zo vreselijk van”, klinkt het in Libelle.

Beide overlijdens waren natuurlijk verschrikkelijk en zorgden voor een rotperiode in het leven van de zangeres. Terug optreden na die zware maanden was dan ook niet vanzelfsprekend en makkelijk.

“Maar ik deed het wel. Ik heb zelfs weer het nummer ‘De Glimlach Van Een Kind’ kunnen zingen, samen met Johnny, voor de Alzheimerstichting. Dat lied was lange tijd te moeilijk voor me, ik kreeg het er niet uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.