Wat zijn de plannen van Joost Klein voor dit weekend? Normaal gezien staat hij zondag op het Frestival in Enschede, maar komt Joost of niet?

Het is stil op de sociale media van Joost Klein, maar ook op de sociale media en op de website van het driedaags festival is er geen bericht over het al dan niet optreden van Joost Klein te zien.
Joost staat nog steeds geprogrammeerd, met Pinksteren (zondag dus) moet hij rond 20.45 uur optreden in ‘De Grolsch’, één van de tien stages op het festival. Op datzelfde podium staan eerder die dag Suzan & Freek en Kraantje Pappie. Na het optreden van Joost staan Jebroer en Feestnation op het programma. Lekker feestje gaat het daar in Enschede worden, zeker als Joost Klein zal optreden.

Maar gaat het publiek hem zien of moet de organisatie last-minute nog wat aanpassingen doorvoeren? Wij hopen dat Joost er zal zijn en dat hij zal genieten van het optreden. We zijn er zeker van dat het publiek hem van begin tot einde zal steunen en zijn naam gaat roepen. Komaan Joost, geef maar van katoen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl