Heel wat kijkers zijn een grote fan van Janny van der Heijden en André van Duin als tv-duo. De twee presenteren ook graag samen en die chemie spat elke keer van het scherm.

“Het zit’m misschien in de tegenstellingen, dat wij allebei zo anders zijn. Tegelijkertijd hebben André en ik veel overeenkomsten. Ik denk dat de herkenbaarheid ook een factor is, dat wij toegankelijk zijn, niet anders zijn op beeld dan dat wij privé zijn”, zegt Janny in Party.

In tegenstelling tot veel van haar collega’s loopt Janny niet te koop met haar privéleven. Daar heeft ze een goede reden voor.

“Ik ben erg gesteld op mijn privéleven. En als het om mijn kinderen en kleinkinderen gaat, dan hou ik die graag waar zij willen zijn: uit de schijnwerpers.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.