Er zijn heel wat realityreeksen te zien op televisie. De meest populaire reeksen zijn de reeksen die draaien rond het leven van een bekende Nederlander. Denk maar aan Gordon, Gerard Joling, John de Bever en natuurlijk Frans Bauer.

Dat zowel Gordon en Gerard Joling terugkomen met een eigen realityreeks is best opvallend te noemen. Maar wie van de twee heren zal de strijd van de kijkcijfers winnen? In Party doet RTL’s mediadeskundige Aran Bade een voorspelling.

“Ik gok dat Gerard de strijd gaat winnen. De sympathie ligt bij Gerard. Gordon is zonder hem als kip zonder satésaus. Gordon is een beetje de man die humor heeft, maar hij heeft iemand nodig naast zich.”

Rob Goossens deelt de mening van Aran niet. Hij denkt net dat Gordon de kijkcijferstrijd gaat winnen.

“Ik denk dat Goor interessanter wordt, omdat er meer drama’s zijn en hogere ups. Het wordt gewoon spannender om naar te kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.