Dat John de Bever homo is, dat is natuurlijk geen geheim. Hij is al heel lang gelukkig met Kees Stevens en samen genieten ze van elkaar en van het leven. Binnen hun vriendenkring zijn zij het enige homokoppel.

“Hoe dat komt, weet ik ook niet. Maar we hebben ook niet zo veel tijd voor vrienden, want we zijn altijd onderweg”, klinkt het in Weekend.

Een tijdje geleden is er veel te doen geweest rond een foto waarop John de Bever breedlachend stond met Rachel Hazes. Hij kreeg van haar een gouden ‘limited box’ met een gouden briefje van twintig erin van Hazes. Waarde: 2.990 euro.

Daar is heel veel rond te doen geweest en mensen vonden het erg schadelijk voor het imago van John dat hij met Rachel bevriend is.

“Rachel is geen vriendin. Ik heb die twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes waar ze me voor uitgenodigd had. En ze is bij mij thuis geweest, wat ik van tevoren niet wist, om het gouden bankbiljet uit te reiken. Maar dan ben je nog geen vriendin hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.