De vriendin van Marco Schuitmaker moet wel bijzonder trots zijn op wat haar vriendje allemaal aan het realiseren is. Toch blijft zij liever uit de schijnwerpers en daar heeft Marco alle begrip voor.

Wie ook erg trots is op wat er met haar nummer is gebeurd, is zangeres Mieke. Het nummer waarmee Marco nu een hit scoort, ‘Engelbewaarder’, was oorspronkelijk een hit van haar.

De twee hebben elkaar ook voor het eerst ontmoet en dat was erg gezellig. Vooral Marco klinkt superenthousiast.

“Het was de eerste keer dat ik haar ontmoette en het was zo leuk. Eerder waren we elkaar al een keer misgelopen bij een televisieopname. En nu was daar eindelijk de dag dat we elkaar zagen”, vertelt hij enthousiast in Weekend.

Er was zelfs meer. Marco en Mieke zouden het nummer zelfs samenbrengen tijdens de bewuste televisieopname. “We hebben het er uitgebreid over gehad. Ze gunt mij het succes van harte en ik vond het mooi dat we dat samen konden delen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.