We weten ondertussen al dat André Hazes geen makkelijke jeugd heeft gehad. Hij heeft heel wat trauma’s die nog niet allemaal verwerkt zijn.

Zo is zijn dronken vader één van de grootste onverwerkte trauma’s uit zijn jeugd. Dat vertelde hij zelf in ‘Het Huis’, een programma in België en lezen we in Party.

“Als hij whisky had gedronken, gingen we schuilen uit angst. We leefden altijd in een bepaalde angst. Ik wil het anders doen voor mijn zoon en vooral beter doen.”

Toen André Hazes senior kwam te overlijden op 53 jarige leeftijd nam André junior de rol over van man in huis. En dat ondanks dat hij zelf nog maar tien jaar was.

“Ik zette mijn verdriet opzij, zodat ik mijn moeder en zus kon opvangen. Ik heb tijdens mijn jeugd echt wel een vaderfiguur gemist.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.