Volgend jaar moet prinses Alexia kiezen wat en waar ze wil gaan studeren. Waarschijnlijk kiest ze om in Groningen te gaan studeren. Iets verder van huis, maar net dat past goed bij de ietwat rebelse prinses.

Alexia zou niet de eerste royalty zijn die naar Groningen trekt om te studeren. Ook prins Bernhard jr. en zijn vrouw Anette studeerden er, maar ook prins Maurits en Marilène en de tante van Alexia, prinses Laurentien.

En dan hoort daar natuurlijk ook de keuze voor een studentenvereniging bij. Marius, de broer van Laurentien is nog altijd een levende legende binnen studentenvereniging Vindicat en dat zou wel eens de studentenclub zijn waar Alexia haar oog op zou kunnen laten vallen.

Vindicat heeft niet meteen een positief imago, integendeel. Het is de studentenclub waar een lijst uitlekte met namen van vrouwen die makkelijk zouden te overhalen zijn tot s*ks. Bij die lijst hoorden ook nog eens foto’s en bedrecensies.

Maar daar houdt het niet op. Er werd ook een hakenkruis teruggevonden op een van de muren en er werden in het studentenhuis verwaarloosde ganzen aangetroffen. Een iets meer recenter feit is dat er onlangs een aantal leden onwel zijn geworden tijdens de ontgroening.

Als prinses Amalia voor deze club zou kiezen, zou het in elk geval mooi zijn voor de studentenclub.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.