Iedereen heeft zo zijn favoriete gerechten en zijn eigen eetgewoontes, ook prinses Beatrix. Zo is algemeen geweten dat de prinses erg gezond eet.

Elke dag eet ze verse groeten en fruit, en voor vlees heeft ze een grote voorkeur voor biologisch vlees. En dat allemaal in combinatie met veel water.

Al kan ze ook op tijd en stond genieten van een Sachertorte. Dat is een Oostenrijkse chocoladetaart, met abrikozenjam en een dikke laag chocoladeglazuur.

Beatrix moet zelfs bekennen dat ze een top 3 heeft van favoriete desserts, schrijft Party. In die top 3 vinden we onder andere panna cotta terug.

De liefde voor panna cotta ontdekte ze tijdens haar verblijf in haar Italiaanse vakantievilla. Voor haar is een dessert puur genieten en dat is toch wat het hoort te zijn bij een dessert, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.