De zomer zit erop en dat was voor prinses Laurentien een zomer om van te genieten. Ze bracht veel tijd door met haar kroost, maar nu het schooljaar weer is begonnen, gaan ze weer elk hun eigen weg.

En daar moet Laurentien erg aan wennen. Het is bijzonder leeg en stil in huis en dat is natuurlijk nooit echt leuk. Dat vertelt ze zelf in het tv-royaltyprogramma ‘Blauw Bloed’ en lezen we in Story.

“Want je hebt een fijne tijd met elkaar doorgebracht. Maar het gaat ze hartstikke goed. Eloise zit op Hotelschool The Hague in Amsterdam, Claus-Casimir is begonnen met de opleiding aan de ESCP Business School in Turijn en Leonore studeert op het UWC Atlantic College in Wales.”

Laurentien is hét voorbeeld van een mama die apetrots is op haar kinderen. En dat is ze eigenlijk altijd al geweest. Ook toen ze naar Den Haag verhuisden en daar met z’n allen een nieuw leven moesten opbouwen.

“De kinderen hebben er snel hun draai gevonden. Vriendjes van de kinderen waren altijd welkom en ze voelen zich prettig bij ons”, klonk het destijds.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.