Heel wat Nederlanders zijn ontzettend benieuwd naar de theatershow van Henny Huisman en trekken dan ook de komende weken richting het theater. Henny heeft er ontzettend veel zin in en wil Nederland een gezellige avond bezorgen.

Henny trekt niet langs de grote theaters, maar kiest bewust voor de kleine theaters. “Ik weet ook niet zeker of mensen mijn verhalen willen horen en zien. Dus als er mensen in de theaters zitten, is dat prima. We hebben dan ook bewust gekozen voor kleine zaaltjes, zodat we niet in termen van honderden mensen of uitverkocht zalen hoeven te denken”, zegt Henny in Party.

Henny doet de theatervoorstelling samen met Rein, iemand waar hij al vele jaren mee samenwerkt en die hij al vele jaren kent.

“We kennen elkaar uit het uitgaansleven. We kwamen graag in dezelfde koffiebar. Ik was DJ in De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan en verkocht platen, dus op die manier kende ik Rein ook.”

Ook de jaren nadien hadden Henny en Rein heel wat plezier samen en besloten ze op een dag om samen iets te gaan doen. “Dat werd een drive-inshow met een discobar. Soms kwamen we ergens toe met een wat natte T-shirt en natte haren, als we bezweet en razend druk van een andere klus af kwamen. Dat was helemaal niet zo, maar we wilden dat succes dus wel graag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl