Jim Bakkum heeft al veel mogen doen in zijn leven en heeft al veel mooie en unieke kansen gehad. Hij hoopt nog heel lang mee te draaien en nog veel mooie dingen te doen.

Een echt einddoel heeft Jim niet in het leven en waar hij naar toe werkt, maar hij moet toegeven dat er wel iets is wat hij nu heel leuk zou vinden.

“Wat me in deze periode van mijn leven erg leuk lijkt, is dat er iets wat ik zelf heb bedacht op het witte doek komt of de planken opgaat. Er liggen een aantal filmideeën van mij bij producenten en streamingdiensten, maar het duurt zo ongelofelijk lang voordat daar uitsluitsel over wordt gegeven”, zucht Jim in Panorama.

Jim spreekt hier niet over maanden, maar wel over jaren. En dat werkt een beetje demotiverend voor de acteur.

“Ik ben van het doorpakken en haat het als dingen blijven hangen. Zeg gewoon ja of nee, dan kunnen we allemaal verder met ons leven. Maar goed, ik weet ook dat ik niet de enige ben die denkt dat hij een briljant idee heeft. Maar ik denk dat het mooie zou passen in de stappen die ik wil maken en de dromen die ik nog heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.