Door corona zijn er de voorbije jaren heel wat huwelijken uitgesteld of verzet. Dat is niet anders bij Hans Klok en zijn vriend Dann. De twee hadden trouwplannen maar hebben die noodgedwongen terug de kast in gestoken.

“Ik denk dat het volgend jaar wordt dat we gaan trouwen. Al willen we wel graag dit jaar nog ‘ja’ tegen elkaar zeggen. Het wordt alleen wat krap, want ik sta in december nog drie weken in het kerstcircus in Haarlem. Het zit absoluut in de planning. En ik wil vooral dat het goed geregeld is”, zegt Hans Klok in Party.

Hans is een paar jaar ouder dan Dann en ook daarom wil hij graag dat alles goed geregeld is. “Stel dat mij iets overkomt, dan moet Dann in het huis kunnen blijven wonen. Dus naast het romantische aspect, zit er ook een praktische kant aan.”

En wie weet is Hans tegen dan ook gestopt met roken. Al lijkt hij er  niet meteen erg veel moeite voor te doen.

“Het blijft toch lastig. Ik rook echt veel minder nu, maar ik associeer het met gezelligheid. Dus op een feestje ofzo, steek ik er toch weer eentje op. Het is een slechte gewoonte van me en ik ben al tig keer gestopt. Het staat echt op mijn lijstje van: nu is het wel een keer klaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.