De carrières van Jim Bakkum en Bettina Holwerda draait al jaren op volle toeren. Jim mag geregeld meespelen in leuke films en musicals en Bettina doet net hetzelfde. Zo speelt ze nu mee in ‘Misfit The Switch’.

De twee hebben geen regeling om te bepalen wie wanneer mag en kan werken. Maar ze proberen het wel altijd goed in te plannen zodat het nooit ten koste van de kinderen hoeft te gaan.

“Dat moet ook wel. En een gezamenlijk management, dat plant onze beider schema’s in. Met film kun je van tevoren wel aangeven: die dag kan ik, dit is vrij. En gelukkig hebben we een goede oppas”, glundert Bettina in Weekend.

Geen typisch rollenpatroon binnen het gezin, het koppel ziet wel hoe alles loopt. “De ene periode hebben we wat meer oppas nodig, de andere periode wat minder. Gelukkig gaat dat heel natuurlijk bij ons.”

Voor Jim en Bettina werkt de combinatie van werken en thuis bij de kinderen zijn perfect. Ze vindt dat ook heel belangrijk. “Ik vind: vrouwen of mannen kunnen heel goed thuis zijn en zich daar helemaal op toeleggen. Maar ik word echt gelukkig van 50/50. Dus leuk werk en dan ben ik ook extra leuk voor de kinderen. Het is een balans.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.