Jim Bakkum was 25 jaar toen hij voor de allereerste keer vader werd. Zes jaar later was hij vader van drie kinderen. Dat is behoorlijk heftig, maar Jim is blij met hoe het allemaal is gegaan.

“Ik heb weleens gedacht: wow, wat een verantwoordelijkheden op zo’n jonge leeftijd. Het is niet dat ik daar problemen mee heb gehad, maar er waren wel periodes waarin het heel veel was, ook omdat we twee keer in een verbouwing zaten toen we een kind kregen”, legt Jim uit in Panorama.

Soms is het heel druk ten huize Bakkum-Holwerda. Dan wil iedereen in huis iets van Jim en is er altijd wel iemand ziek en dus extra aandacht nodig heeft.

“Dan denk je niet: zooooo, genieten! Maar je komt er altijd wel weer doorheen. Bettina helpt me daarbij. Zij is wat gematigder dan ik, minder pieken en dalen. Als er iets misgaat, dan heeft dat op haar wat minder impact dan op mij. Niet dat ze niet gevoelig is, maar ze kan wat makkelijker relativeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.