Fans en liefhebbers van Henny Huisman zullen de komende tijd wel in het theater te vinden zijn. Henny trekt Nederland rond met een eigen show en vertelt daar over zijn leven en wat hij allemaal heeft meegemaakt.

Zo komt ook ter sprake dat hij ooit bedreigd is geweest. Iets waar nu gelukkig geen sprake meer van is geweest.

“Ik heb een tijdje in een soort ‘opiniepanel’ gezeten. Dan belden de media mij steeds weer op voor een mening. Bijvoorbeeld over Madame Tussauds en Nick en Simon. Ze wilden die wassen poppen uit elkaar halen omdat er gedoe is tussen hen. Wat ik daarvan vond? Ik reageerde met: ‘Dat lijkt me niet verstandig, want straks staat er maar één en wie is dat dan? Dat is raar. Dan kun je ze beter allebei weghalen tot er geen ruzie meer is.”, lacht Henny in Weekend.

Een uitspraak die Henny ‘duur’ kwam te staan. “Het leek toen net alsof ik had gezegd dat Nick en Simon weg moeten uit Madame Tussauds.”

Maar ook zijn mening over Francis van Broekhuizen klopte niet. “Er werd mij gevraagd of ik vond dat ze te veel in tv-programma’s te zien was. Ik zei: ‘Ik vind het een leuk type, echt een karakter. Maar Joop van den Ende zei altijd tegen mij: ‘Nooit morsen met je talent. Ga niet overal inzitten.’

En ook die uitspraak werd een beetje verdraaid. Niet veel later leek het alsof Henny had gezegd dat ze van het scherm af moest om vervolgens van Francis een reactie te krijgen dat de presentator gewoon jaloers was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl