Het gaat goed tussen Viktor Verhulst en zijn grote liefde Sarah Puttemans. De twee vormen al sinds 2 jaar een setje en aan het liefdesgeluk lijkt nog niet meteen een einde te komen.

Maar samenwonen, dat staat nog niet meteen op de planning. “Ooit komt er wel een moment dat we samen een huis kopen, maar we vinden het nu fijn om rustig op te bouwen. Doordeweeks verblijf ik nu soms ook al bij hem”, klonk het enkele maanden geleden nog bij Sarah in Dag Allemaal.

En ook Viktor kan dat beamen in Weekend. Er zit geen haast achter. “We doen het heel rustig aan. We zijn niet bezig met plannen, we laten het gewoon op ons af komen. Ons gevoel zegt dat het goed zit, dus we kijken met veel plezier naar de toekomst.”

Viktor is altijd goed bevriend geweest met André Hazes en was dan ook aanwezig op de première van de docureeks van André. Maar jaloers is Viktor niet.

“Mijn leven is lang niet zo boeiend als dat van André. Wie weet, als ik 60 jaar ben en met pensioen, dat er meer te vertellen is. Maar nu nog niet. Ik heb geen wilde haren zoals André die had.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.