Als alles goed gaat, dan is ‘Gooische Vrouwen’ eind dit jaar terug te zien op televisie. De opnames zijn ondertussen van start gegaan met dezelfde cast in de hoofdrol. Ook Linda de Mol is opnieuw van de partij als Cheryl.

Linda is erg enthousiast over het nieuwe seizoen van het populaire programma, al vertelt ze er wel heel weinig over. Het programma komt bijna nooit aan bod in foto’s en de fans hebben er het raden naar wat ze er allemaal van vindt, schrijft Party.

Het is best opvallend te noemen dat Linda niet verplicht wordt door haar broer John de Mol om promotie te maken voor ‘Gooische Vrouwen’, schrijft Party. Het zou in elk geval geen kwaad kunnen, gezien de laatste programma’s van de presentatrice geen groot succes waren.

Ook haar kijkcijferkanon ‘Ik Hou Van Holland’ doet het lang niet meer zo goed als vroeger. En dat is toch we beschamend volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp.

“Voor Linda lijkt het uit te lopen op een grote deceptie. ‘Ik Hou Van Holland’ scoort nog minder dan vorige week. Dit format lijkt definitief uitgewerkt en daar moet inmiddels waarschijnlijk geld bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.