Het is alweer een tijdje geleden dat koningin Maxima nog zelf in de keuken stond om de maaltijd van haar man en kinderen te bereiden. Als koningin heeft ze daar niet veel tijd meer voor en dus laat ze de maaltijden bereiden door de koninklijke keukenbrigade.

In die keuken is topkok Willem-Pieter van Dreumel de baas en dag na dag weet hij de lekkerste maaltijden op tafel te toveren.

Toch is Maxima steeds aangenaam verrast als hij haar favoriete Argentijnse empanada’s op tafel weet te toveren. Het doet haar altijd weer een beetje terugdenken aan haar roots, schrijft Party.

Maar de koningin heeft ook een favoriet toetje en dat zijn haar geliefde panqueque y dulce de leche, anders gezegd: pannenkoek met zoete melkcrème, schrijft Party.

Maar dat ze nu zo weinig tijd heeft en een team heeft dat voor haar kookt, weerhoudt Maxima er niet van om zelf ook nog eens in de keuken te staan. Zo houdt ze ervan om zelf ouderwets koekjes te bakken wanneer iemand in het gezin jarig is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.