Prinses Amalia werd onlangs gespot in Venetië samen met een niet onknappe jongen. Dat zorgt er natuurlijk voor dat mensen vermoeden dat de kroonprinses een vriendje heeft. Natuurlijk kan de kroonprinses ook gewoon vrienden hebben, maar zeg nu zelf gewoon gezellig samen een ijsje eten in Venetië, dat doe je toch ook niet met iedereen?

Amalia heeft nog niet veel geluk gehad op gebied van de liefde. Zo was er haar eerste vriendje Brent die ze leerde kennen op de middelbare school. Ze waren zestien, maar de liefde bleef niet duren.

Nadien dook het gerucht op dat Amalia iets zou hebben met de Belgische prins Gabriël. Of daar ooit iets is geweest tussen die twee is niet zeker. Maar de Belgische grondwet zou een relatie tussen de twee zou niet worden toegestaan door de Belgische grondwet.

In die grondwet staat dat leden van het Nederlandse en Belgische koningshuis niet met elkaar mogen trouwen, schrijft Party. Gabriël zou de hulp van zijn vader en moeder dus al moeten inroepen om de grondwet te laten veranderen.

En dan was er nog de Duitse miljonairszoon Isebrand Kaldewei. Duitse manen hebben altijd een streepje voor gehad bij Amalia. Ze deelden dezelfde interesses en het leek goed te zitten tussen de twee. Maar ondanks dat de twee stapelverliefd waren, bleef de relatie ook hier niet duren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.