Het waren heftige maanden

De voorbije maanden waren erg slopend voor Danny de Munk. Hij werd beschuldigd van verkrachting, een aantal jaar geleden, en daarvoor wilde het slachtoffer nu dat Danny gepast gestraft werd.

Maar Danny werd door het Openbaar Ministerie vrijgesproken wegens gebrek aan bewijzen. En dat is goed nieuws voor Danny. Al is er wel iets gebroken in hem.

“Terugkijkend op het afgelopen jaar: Het is verloren tijd. Dat gevoel overheerst. En heel veel negativiteit. En heel veel pijn”, begint Danny in Story.

Het is nog maar de vraag hoe de toekomst van Danny er zal uitzien. “Het zit me heel hoog. Maar ik houd mijn rug recht en ik ga naar huis”, zegt hij na de zitting.

Danny heeft de voorbije maanden veel steun gekregen van zijn vrouw en kinderen en het is door hen dat hij er nog altijd staat, als mens.

“Maar onschuldige vriendschappelijke aanrakingen schuw ik nu toch wel. Dat wil ik niet meer. Het kan niet anders meer. De tijden zijn veranderd. En ook tijdens optredens houd ik afstand. De wereld is steeds gekker, we draaien helemaal door. En ik heb niets gedaan hé. Wat mij nu is overkomen, dat gun je je ergste vijand niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl