Ze blijven er gewoon wonen

In Nederland is René Froger iets bekender dan in België. Iedereen in België kent René wel, maar zijn grootste hits wist hij toch vooral in Nederland te scoren.

Dat René goed geboerd heeft de voorbije jaren, is vooral te zien aan zijn prachtige villa van enkele miljoenen euro’s in Blaricum op het Gooi. Heel even heeft de villa te koop gestaan, tot René en Natasja zich bedachten.

“Ik heb beslist om ze te verbouwen. Het was vooral Natasja, mijn vrouw die kleiner wou gaan wonen nu onze vier kinderen het huis uit zijn. Maar hier heb ik alles: mijn kantoor, mijn studio, een zwembad, gym, tennisbaan… zo’n plek vind ik nergens meer. Ik heb hier echt alles wat me 100% gelukkig kan maken”, vertelt Froger aan Dag Allemaal.

Een koper vinden zou niet makkelijk zijn, maar daar ligt René niet meer wakker van. Hij blijft er gewoon wonen.

“Het hele huis zal wel een opfrisbeurt krijgen. De tuin wordt heraangelegd en er komt ook nog een nieuwe oprijlaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.