Het moet niet gemakkelijk zijn voor prinses Amalia om te leven met een dreiging boven je hoofd. Maar niet alleen voor Amalia is het moeilijk, ook voor haar zusjes zijn het moeilijke tijden. Zij worden vaak geconfronteerd met het verdriet en teleurstelling bij hun zus.

Maar ze zijn zussen met een reden en proberen hun grote zus zoveel mogelijk te steunen en een hart onder de riem steken. En dat doen ze met op een heel leuke manier, weet Story te vertellen.

Tijdens alle voorbije fotoshoots van het gezin waren het vooral Ariane en Alexia die samen met hun moeder de show stalen. Vooral Alexia trok altijd heel wat aandacht naar zich toe.

Maar tijdens hun meest recente fotoshoot ging het er helemaal anders aan toe. Waar Ariane en Alexia anders bonte kleuren dragen, of uitdagend gingen poseren, inclusief een flinke laag make-up, lieten ze dit voor deze keer allemaal achterwege.

En dat alleen maar omdat hun zusje zou kunnen stralen. Amalia, die anders het meest ingetogen gekleed gaat van de drie, droeg een prachtige outfit en trok zo alle aandacht naar zichzelf. Of het nu om toeval gaat, of een geplande actie van de drie zussen, het maakt allemaal niet uit. Wat we vooral zien is een hechte band tussen de drie vrouwen en dat is het allerbelangrijkste.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.