Het was een schitterend oudjaar voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima, samen met hun drie dochters. Zij vierden het begin van het nieuwe jaar in het zomerse Argentinië en lieten het koude Nederland achter zich.

Dat deden de koning en koningin naar goede traditie. Het ene jaar vieren ze de feestdagen in Nederland, bij de familie van Willem-Alexander, het andere jaar in Argentinië waar Maxima is geboren.

Nadat Maxima en haar familie de feestdagen vierden in Argentinië, reisden ze door naar Buenos Aires en Patagonië. En het is in Buenos Aires dat prinses Alexia de show stal. Zij werd gespot samen met enkele vriendinnen in een populaire nachtclub van Buenos Aires.

Nachtclub Tequila mocht de 17-jarige prinses verwelkomen die er kwam feesten tot in de vroege uurtjes. De club heeft een streng deurbeleid en je moet er lid zijn voor je door de portier wordt toegelaten.

Maar voor Alexia en haar vriendinnen gingen de deuren wagenwijd open, ook zonder lidkaarten. Alexia kon er naar hartenlust feesten in aanwezigheid van haar beveiliging die haar geen minuut uit het oog verloor, schrijft Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.