Peter Seeland is helderziende van beroep en geen onbekende bij bekend Nederland. De afgelopen jaren passeerden er tientallen beroemdheden die benieuwd waren naar zijn voorspellingen.

Één van de meest opvallende figuren die zich meldde bij Peter Seeland was prins Claus. De helderziende vertelt er meer over in Story.

“Hij was aardig, maar teleurgesteld in het leven. Claus kwam bij mij vanwege de ziektes die hij had. Het ging om zijn lever en nieren die niet goed werkten. Hij wilde van mij weten hoe dat beeld zich zou ontwikkelen. Claus was aan de ene kant een heel lieve man, maar aan de andere kant een lulletje rozenwater. Hij had helemaal niets in te brengen thuis.”

Claus was natuurlijk samen met prinses Beatrix en het zag er naar uit dat zij over alles de baas was. Althans dat is wat Peter uit de gesprekken wist af te leiden.

“Ik heb Beatrix nooit gesproken, maar wel met mensen die met haar hebben gestudeerd. Die vertelden mij dat ze enorm intellectueel is en hoogst intelligent. Ook weet ik van een hofdame dat zij dit, wat ik doe, haat. Ik weet dan ook niet of zij op de hoogte was of is met het feit dat Claus bij mij kwam.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.