Dat koningin Maxima Argentijnse roots heeft, dat is al lang geen geheim meer. Ook haar drie dochters Amalia, Alexia en Ariane hebben dankzij hun mama wat Argentijnse roots en zijn in het thuisland van hun mama graag geziene dames.

Maar het is Alexia die kwa populariteit toch de kroon spant. Zij straalt het meest van de drie prinsessen een latinagevoel uit, schrijft Story.

Het is niet de eerste keer dat er werd gezegd dat Alexia de koningin van Argentinië moet worden, gezien Amalia dat al in Nederland wordt. Als het van de Argentijnse bevolking afhangt zou Alexia moeten worden klaargestoomd om de situatie in het land te helpen met haar intelligentie en charmes.

Maar niet iedereen is even dol op de prinses. De Spaanse media meent dat Alexia vooral een slechte invloed heeft op de andere leerlingen van het Atlantic Collega in Wales waar de prinses naar school gaat.

Alexia zou naar het schijnt erg vaak afwezig zijn en ze zou zich weinig koninklijk gedragen. Uitgelekte foto’s van Alexia op feestjes zouden dat moeten bewijzen. Daarop zien we een schaarsgeklede Alexia tijdens een evenement dat de diversiteit van leerlingen vierde.

Op de foto is Alexia te zien in rode lingerie en een kort zwart rokje. Foto’s die in het buitenland vaak afgedrukt worden, maar in Nederland omwille van de mediacode niet zullen te zien zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.