Willem-Alexander, Maxima en hun drie dochters zijn terug van een deugddoende vakantie in Argentinië. Ze brachten er de feestdagen door en zetten 2023 in, in gezelschap van de mama van Maxima.

En dat de familie er deugd van heeft gehad, dat was duidelijk te merken. Ze genoten niet alleen van elkaars gezelschap, maar dochter Alexia genoot er ook zichtbaar van het uitgaansleven.

Maar buiten genieten van wat vakantie, vonden er ook enkele bijzondere ontmoetingen plaats. Zo had de koning een ontmoeting met de emir van Qatar, het land waar het WK Voetbal werd gehouden.

Er was het afgelopen WK voetbal heel wat te doen rond de mensenrechten in het land en het is nog maar de vraag of de koning effectief de finale had bijgewoond mocht Nederland het zover geschopt hebben.

Iets waarop we het antwoord waarschijnlijk nooit zullen kennen, gezien Nederland de finale niet heeft bereikt, schrijft Weekend. Willem-Alexander liet wel weten dat het geen werkgerelateerde ontmoeting was en dat het vooral bij een gezellige babbel bleef.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.