Het werd al eens eerder gezegd dat prinses Beatrix zich ontzettend eenzaam voelt. Vooral tijdens corona moest Beatrix zich vaak tevreden stellen met het zien van haar kinderen en kleinkinderen op de televisie.

Binnenkort wordt ze 85 jaar, maar het ziet er naar uit dat ze die in alle eenzaamheid zal moeten doorbrengen. Geen groot feest, geen samenkomst van de hele familie. En dat is een groot contrast met 10 jaar geleden, toen ze haar 75ste verjaardag vierde.

Niet dat de familie niet wil, maar ze zijn gewoonweg niet in Nederland. Kroonprinses Amalia en haar familie trekken voor twee weken naar het Caribische deel van het koninkrijk.

En videobellen zit er niet meteen in, gezien Beatrix niet bepaald fan is van de moderne techniek. In coronatijd maakte ze daar wel gebruik van, maar moest ze vooral ook rekenen op de hulp van het personeel.

Amalia, Maxima en Willem-Alexander mogen dan wel niet in Nederland zijn, hopelijk kan prinses Alexia wel een keertje langskomen, schrijft Weekend. Al zal ook dat niet eenvoudig zijn, gezien ze in Wales naar school gaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl