Maar het werd wel erg gezellig

Een tijdje geleden werd prinses Margriet 80 jaar. Dat is een mooie leeftijd, maar toch was Margriet niet van plan om die heel groots te vieren.

Toen de prinses 75 werd, merkte ze al heel snel dat gastenlijst steeds korter en korter werd en dat heel wat mensen haar de voorbije jaren al zijn ontvallen. En dat is toch altijd even slikken.

Maar 80 jaar worden en geen feestje, dat kon niet voor Introdans, het Arnhemse dansgezelschap waar Margriet al sinds jaar en dag vaste gast was. Zij boden Margriet aan om met enkele gasten naar de voorstelling ‘Carmen Maquia’ te komen, weet Weekend.

En op die uitnodiging ging Margriet graag in. Zij bracht haar zonen mee, diens partners en haar man Pieter. Maar er was nog meer volk aanwezig. Ook enkele kleinkinderen van Margriet mochten mee naar de voorstelling.

Rond haar 80ste verjaardag is Margriet ook een weekendje weg geweest in eigen land. Dat deed ze in het gezelschap van haar man en alle kinderen, schoondochters en kleinkinderen. En zo kreeg Margriet toch nog een mooie en gezellige verjaardag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl