Prinses Mabel heeft altijd gedroomd van een villa in Breukeleveen. En die droom ziet ze eindelijk in vervulling gaan. Momenteel zijn ze druk aan het bouwen aan de droomvilla van de prinses, al is het voorlopig met de nodige vertraging.

Mabel kocht de villa in 2018 voor zo’n 1.660.000 euro en de bouwplannen werden vlotjes goedgekeurd. Al werd er eerst vooral gesloopt en pas later gebouwd. Momenteel wordt er gebouwd aan een villa die een verdieping hoger wordt dan het oorspronkelijke pand, weet Story te vertellen.

Het project ‘Droomvilla’ zal in ieder geval niet op 1,2,3 gebouwd zijn. Het project lag eerst zo’n tien maanden stil en dat kwam dan weer door de aanvragen die Mabel bij de gemeente had ingediend. Label had het gehele project anderhalve meter naar rechts verplaatst en moest daarom alle vergunningen opnieuw aanvragen.

Maar nu zijn ze uiteindelijk toch aan het bouwen gegaan en wordt er hard doorgewerkt om wat verloren tijd in te halen. En ze kunnen er maar beter nog wat extra tempo achter steken.

Mabel zou immers volgende zomer Londen willen verlaten om zich te settelen in Nederland, samen met haar dochters Luana en Zaria. Iets waar Mabels moeder Florence erg naar uitkijkt, maar ook prinses Beatrix zou niet meer kunnen wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.