Het is al sinds 2013 geleden dat prins Friso stierf na een ongelukkig ongeval op de skipiste. Dat is bijna 10 jaar geleden. Sinds dat moment staat prinses Mabel er alleen voor en draagt ze de zorg van hun kinderen Luana en Zaria op zich.

Mabel verloor haar vader op bijna dezelfde manier. Haar vader overleed nadat hij tijdens het schaatsen in een wak terecht kwam. “Ik weet hoe afschuwelijk dingen kunnen zijn en wat verlies is. Maar gelukkig ben ik erin geslaagd om er iedere keer sterker uit te komen. Daardoor is bij mij het besef gekomen dat het leven heel erg kort kan zijn. Je moet er iets mee doen. Maak er iets van…” citeert Party de prinses.

Gelukkig heeft ze familie waar ze altijd op kon terugvallen, waaronder Friso’s broer koning Willem-Alexander. Hij stond altijd klaar om steun te bieden aan zijn nichtjes Luana en Zaria en nam hij ze vaak mee op vakantie naar Griekenland.

Maar het grootste deel van de opvoeding lag natuurlijk in Mabels handen. Maar Mabel wordt niet alleen de hemel ingeprezen door haar fantastische opvoeding, maar ook voor alle goede doelen waar ze zich voor inzet.

De verwachtingen lijken dus hoog gespannen voor Zaria en Luana. Al probeert Mabel dat toch in de gaten te houden. “Ze mogen vooral niet denken dat dat nu ook van hen wordt verwacht. Ze moeten vooral hun eigen pad vinden en gelukkig worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl