De Oranjes hebben een vacature! En dat gebeurt niet elke dag. De koninklijke familie gaat op zoek naar een beveiliger voor het paleis. En dat sinds kroonprinses Amalia terug op het paleis woont, na de bedreigingen die boven haar hoofd hangen.

Klinkt voor velen misschien als een interessante vacature, maar wat wordt nu precies verwacht van zo’n beveiliger? Party zocht het uit.

Zo zal de beveiliger in dienst komen van het Koninklijk Huis en werkt zowel op Paleis Noordeinde als op Paleis Huis ten Bosch, waar koning Willem-Alexander en onze koningin wonen.

De functieomschrijving vraagt het volgende: De veiligheid en de gastvrijheid van jouw locatie is je primaire zorg. Je bent de ogen en oren op jouw locatie. Je weet risico’s in te schatten, waarbij je tekening houdt met de actualiteiten en ontwikkelingen in de maatschappij.

Maar de functieomschrijving gaat nog verder. “Dit doe je onder andere door het uitvoeren van toe-en uitgangscontroles, controles op in-en uitgaande goederen, het afhandelen van de inkomende poststroom, en het bedienen/ bewaken van de apparatuur in de centrale meldkamer voor de gebouwbeveiliging.”

Een beveiliger moet wel de nodige diploma’s kunnen voorleggen en kennis hebben van veiligheidsvoorschriften, protocollen en procedures.

En alsof dat nog niet genoeg is moet de beveiliger ook stressbestendig en probleemoplossend te zijn, maar ook kwaliteitsgericht en samenwerkend, een aanpassingsvermogen hebben, eigen werk kunnen organiseren en het geen probleem vinden om in de weekenden, ’s nachts en op feestdagen werken.

Dat zijn heel wat eisen voor een beveiliger en daar hoort natuurlijk hopelijk voor die persoon een mooi loon bij. Het salaris zou 2.887,46 euro bedragen, exclusief 8% vakantietoelage en 8,3 eindejaarsuitkering.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl