Prinses Laurentien is ontzettend trots op haar drie kinderen. Ook op Eloise die nu een bekende influencer is in Nederland. Maar dat Eloise soms gravinfluencer wordt genoemd, baart haar wel wat zorgen.

“Iedereen vindt dan natuurlijk iets van jou. Ik heb dat zelf ondervonden toen ik in 2001 trouwde met prins Constantijn. Je moet er mooi uitzien en mensen hebben hoge verwachtingen van je als prinses en ja, dat is misschien niet mijn natuurlijke habitat”, geeft ze toe in Story?

Maar ze ziet ook dat Eloise het heel goed doet en dat ze er erg creatief in is. Haar dochter blijft zichzelf op sociale media en dat vindt ze erg mooi.

“We houden een oogje in het zeil. Wat we met elkaar afgesproken hebben is vanuit onze verbinding, en we zijn enorm close, te kijken: ben je nog zuiver bezig? Hoe staat je kompas? En als die goed gaat, is het oké.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.