Het is voor een prinses als Amalia niet makkelijk om de juiste persoon in haar leven te ontmoeten. Als kroonprinses kan ze niet zomaar op Tinder en gewoon een gesprek aanknopen met eender wie; lijkt voor een prinses ook niet ideaal te zijn.

Gelukkig kan Amalia naar vele exclusieve feestjes waar ze gelijkgestemden kan ontmoeten. En misschien ontmoet ze daar wel de ware liefde.

Een gala ter ere van de prins van Denemarken, het huwelijk van een prinses in Oostenrijk, Amalia weet wat gedaan, schrijft Weekend. Dat deed ze bijna altijd in het gezelschap van haar ouders.

Dat de kroonprinses ongetwijfeld de aandacht zal weten trekken van heel wat jongemannen, daar bestaat geen twijfel over. De prinses straalt keer op keer wanneer ze naar een huwelijk of gala mag. En dat zal zeker en vast indruk nalaten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.