Prinses Margarita heeft altijd een goeie band gehad met haar grootouders toenmalig koningin Juliana en prins Bernhard. Ze verbleef regelmatig op Paleis Soestdijk en daar was ze een poosje geleden ook te vinden.

De prinses was er aanwezig om er een tentoonstelling te openen. En door eventjes terug te zijn in Soestdijk, kwamen er vele herinneringen naar boven.

“Ik heb alleen maar positieve herinneringen. Bijvoorbeeld aan mijn oma. Zij vertelde heel graag verhalen over dingen waar zij zelf veel vanaf wist. De geschiedenis, de oudheid, van alles. Ze wist altijd wel iets interessants te vertellen”, vertelt ze in Story.

Haar grootouders zijn ondertussen zo’n 20 jaar overleden en Margarita mist hen nog altijd enorm. Het blijft voor haar Paleis Soestdijk, maar het is niet meer zoals het vroeger was.

“Het is voor mij wel anders geworden sinds zij er niet meer wonen. Daardoor mist er wel een klein stukje. Net zoals dat bijvoorbeeld bij je ouderlijk huis zo is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.