De kinderen van prinses Laurentien en prins Constantijn zijn allemaal het huis uit. Eloise zit op de Hotelschool in Amsterdam, Claus-Casimir studeert in Turijn en Leonore studeeert nu op het UWC Atlantic Collega in Wales.

Een grote aanpassing voor de broer en schoonzus van Willem-Alexander. Anders hadden de twee dagelijks hun handen meer dan vol, maar dat valt nu toch een beetje weg.

“Ik had de algehele leiding en zorgde voor het ontbijt, Constantijn zorgde voor het avondeten. Mijn man kan heel goed koken. Ik heb er nooit de energie in gestoken het goed te leren”, lacht Laurentien in de podcast Daphne op Donderdag.

Dat ze niet meer samen kunnen ontbijten vindt Laurentien erg jammer, schrijft Story. Ze moet zelfs toegeven dat ze het allemaal wel een beetje mist. Maar ze is ook trots op haar kinderen dat ze hun eigen vleugels uitslaan.

En zelf heeft de prinses nog bezigheden genoeg. Zo is ze nog altijd bezig met haar opgerichte Stichting Lezen en Schrijven. “Als je moeite hebt met taal, kun je daar best ongelukkig van worden. Maar het is nooit te laat om je te verbeteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.