In tegenstelling tot haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane neemt gravin Eloise het niet altijd zo nauw met de regeltjes en denkt ze niet altijd na over wat mensen over haar zouden kunnen denken.

Onlangs werd ze uitgenodigd op een exclusieve bierborrel in Amsterdam. Een uitnodiging waar de gravin met veel plezier op in ging.

Eloise trok naar het evenement in een minirokje en een oversized blazer, een typische studentenoutfit zeg maar. Maar ook een outfit die ze niet zou hebben aangetrokken om op visite te gaan bij oma Beatrix, schrijft Weekend.

Dat de gravin zo’n uitnodiging heeft gekregen is niet zo uitzonderlijk te noemen. Eloise heeft zo’n 300.000 volgers op Instagram en is een echte influencer en online beroemdheid te noemen.

Zo’n bierevenement is de gravin ook op het lijf geschreven, gezien ze wel vaker met een biertje in de hand wordt gespot en ze vaker in kroegen te vinden is samen met haar vriendinnen en medestudenten.

Het evenement waar ze nu op werd uitgenodigd was ook niet zomaar een event. Het was een borrel van LiNDA voor de lancering van iets nieuws. Het tijdschrift bestaat dit jaar 20 jaar en viert dat onder meer met een eigen biertje. Het werd een feestje vol bekende gezichten en vooral heel veel bier.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.