Prinses Ariane is zestien geworden en dat heeft ze in alle rust gevierd. Geen rebels feestje zoals zus Alexia zeker zou gedaan hebben of een gigantisch feest in de tuinen van het paleis zoals haar grote zus Amalia.

Ariane is de meest verlegen dochter van koning Willem-Alexander en koningin Maxima en lijkt ook een heel andere persoonlijkheid te hebben dan haar twee zussen.

Zo is Alexia het extravagante outgoing type terwijl Ariane heel wat meer timide is dan haar grote zus. Ariane lijkt ook veel liever uit de spotlights te blijven dan haar zussen. Althans dat is wat royaltykenner Jeroen Snel ervan denkt, schrijft Party.

Ariane vond het overigens heel erg spannend om zelf het woord te nemen tijdens de eerste koningsdag na de coronalockdown. Toen kreeg ze de vraag wat ze het meest had gemist tijdens de lockdown.

“Aan het begin dacht ik: leuk, even geen school. Maar je gaat klasgenoten missen en je kunt ook niet meer met anderen naar de bioscoop.”

Toen een verslaggever vroeg wat ze ervan vond om op Koningsdag iets meer van zichzelf te laten zien antwoordde ze dan weer het volgende: “Ik vind het prima. Ik vind het ook leuk om meer regio’s van Nederland te leren kennen.” En daaruit wel heel snel duidelijk dat Ariane niet meer aandacht wilde opeisen dan nodig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.