Mama Maxima emotioneel

Amper zestien is ze, prinses Ariane, maar net zoals haar zussen Amalia en Alexia slaat ook zij haar vleugels uit en trekt ze naar het buitenland. Zij kiest voor Italië.

In het United World College Adriatic in Italië gaat ze haar middelbare school afmaken en zal ze net zoals zus Alexia studeren voor haar Internationaal Baccalaureaat.

Alexia verblijft momenteel nog in Wales en Amalia in Spanje, maar de twee andere dochters van Maxima komen binnenkort ook gewoon weer naar huis om het normale leven te hervatten.

Maxima heeft veel bewondering voor haar dochters en begrijpt volledig dat ze hun vleugels willen uitslaan, schrijft Story.

“Alexia heeft van mij die nieuwsgierigheid en wil nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Maar ik vind het ook moeilijk om haar los te laten. Niet de hele tijd vragen hoe laat ze thuiskomt enzo. Maar ik heb er vertrouwen in, in haar avontuur in het buitenland. Ze doet het goed op school, is ongelooflijk lief, heel vrouwelijk en tegelijk ook heel krachtig. Ze heeft ongelooflijk veel talent”, besluit Maxima.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.