Ze doet niks verkeerd

De eerste aflevering van ‘Het Perfecte Plaatje: Op Reis’ is meteen een aflevering die heel lang is blijven nazinderen bij de kijkers. De schuldige? Gravin Eloise. Zijzelf kon er weinig aan doen, maar het is Royaltywatcher Jeroen Snel die voor de ophef grond Eloise zorgde.

Zo vond hij het een grensgevalletje dat de gravin zich in badpak op foto liet vastleggen. “Het gaat mij niet om de 20-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, maar wel over het feit dat ik commentaar gaf over het feit dat een lid van de koninklijke familie in badpak verschijnt”, vertelt hij aan Story.

Het gaat dus niet zozeer om de gravin zelf, maar wel om de koninklijke monarchie. Maar de kritiek van Jeroen kon dan zelf ook weer op heel wat kritiek rekenen van enkele bekende showbizzvrouwen.

Onder andere Chantal Janzen en Romy Monteire lieten via hun sociale media weten dat ze de kritiek onbegrijpelijk vinden en gingen spontaan zelf een badpakfoto plaatsen met de hashtag #magditwelvanjeroensnel en  #eloisemagzelfkiezen

Ook de ouders van Eloise begrijpen er niks van. Al zijn ze het erover eens dat mensen gewoon graag commotie opzoeken. “Eloise zag er prachtig uit en is lang niet de enige Oranje die zich in badpak vertoont. Heel wat familieleden gingen haar al voor”, zegt Laurentien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.