Prinses Ariane mag dan wel de meest rustige dochter zijn van koning Willem-Alexander en koningin Maxima, onzeker is de jonge vrouw toch niet helemaal.

Wanneer foto’s van Ariane worden genomen, merk je dat ze volledig straalt voor de camera. Ze voelt zich ook duidelijk goed in haar vel en is niet verlegen om regelmatige in een outfit met blote benen te verschijnen.

Ariane is een voorbeeldprinses en haalt erg mooie punten op het gymnasium Sorghvliet College in Den Haag. Maar ze heeft nog vele andere talenten.

Zo kan ze volgens Maxima goed zingen, kan ze zich uren vermaken aan de tekentafel en componeert ze ook nog eens zelf muziek via de computer. Heel leuk, gezien haar moeder en Alexia ook een aardig deuntje gitaar kunnen spelen.

Maar dat zijn niet de enige hobby’s van de prinses. Ook hockey, paardrijden en tennissen behoren tot de favoriete bezigheden van de prinses. 

Ariane mag dan wel wat rustiger zijn, ze is heel erg sociaal en heeft een grote vriendinnengroep. Binnenkort wonen ze met z’n allen terug in het paleis, na het afronden van de studies van Alexia en de bedreiging boven het hoofd van Amalia die ervoor doet zorgen dat ook zij terug thuis moet gaan wonen.

De jonge prinses is een jaar lang als enige dochter thuis geweest bij vader en moeder, het zal opnieuw een aanpassing vragen. Maar de prinses laat zich gelukkig niet gauw gek maken. Ook wanneer het thuis weer een drukte van jewelste is, redt Ariane zich wel, besluit Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.