Gravin Eloise is niet alleen lid van de koninklijke familie, maar ook een echte influencer op sociale media. Daardoor krijgt ze wel eens vaker een uitnodiging in de bus voor een exclusief feestje.

Zo was ze onlangs uitgenodigd op een feestje van het tijdschrift LINDA waarbij een exclusief biertje werd gelanceerd.

Dat ze een echte influencer is, legt haar geen windeieren. Daardoor heeft ze de afgelopen tijd ook al heel wat contracten kunnen tekenen waaronder een boekcontract en een expositie namens een groot ijsmerk, schrijft Weekend.

Maar ze heeft ook een contract op zak met L’Oréal Paris, een cosmeticamerk. Daarvoor mocht ze al een keertje afreizen naar de Franse hoofdstad Parijs. Niet slecht.

Ondertussen studeert de prinses rustig verder aan de hotelschool. Al is het nog maar de vraag wat ze met haar diploma gaat doen. Gaat ze daarin verder of bouwt ze het merk ‘Eloise van Oranje’ verder uit en probeert ze daarmee haar inkomen te vergaren. Voor nu is het alvast een leuke manier om wat bij te verdienen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.