2022 was voor prinses Amalia geen topjaar. Het had een mooi jaar moeten worden, maar dat liep eventjes helemaal anders.

2022 was het jaar waarin prinses Amalia naar de Universiteit zou trekken om er te studeren. Ze zou er ook op kot verblijven samen met haar beste vriendinnen.

Dat gebeurde ook allemaal, tot er plots een dreiging boven het hoofd van de prinses hing. De prinses moest meteen terug thuis gaan wonen en mocht alleen nog naar buiten om naar de lest te gaan.

Dat heeft de prinses niet bepaald vrolijk gemaakt. Maar wat moet ze dan in 2023 verwachten? Medium Marion Berndsen voorspelt het in Story.

“Het voorbije jaar heeft haar heel verdrietig gemaakt. Ik voel geen boosheid, maar enorm veel verdriet. Ze laat het echter niet snel blijken en doet zich naar haar ouders toe stoerder voor. Maar het grijpt haar zeker aan. Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand. Die eerdere relatie is voorbij.”

Maar Amalia moet het niet zonder liefde stellen, want die krijgt ze in overvloed. “Ze krijgt veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes. Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.