Tijdens haar allereerste werkreis aan het Caribische deel van het koninkrijk van Nederland heeft Amalia goede punten gescoord.

Tijdens haar bezoekjes, samen met haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Maxima bewees Amalia dat ze stilletje aan helemaal klaar is om de troon over te nemen van haar vader en dat ze beetje bij beetje klaar is om koningin van Nederland te worden.

Amalia vertrok goed geïnformeerd naar de vele bezoekjes en mengde zich tussen de plaatselijke bevolking om er praatjes te maken met iedereen. Eerst allemaal wat onwennig, maar nadien verdween die onwennigheid als sneeuw voor de zon.

Dat Amalia zo goed was geïnformeerd over alles, dat heeft ze zeker gezien bij Maxima. Zij vertrekt nooit onvoorbereid ergens naartoe en ze bereidt al deze bezoekjes steeds zorgvuldig voor.

Door deze werkreis wordt Amalia weer een beetje meer voorbereid op haar taak als koningin, want ze zal niet alleen regeren over Nederland, maar ook over dit Caribische gedeelte van het land.

Gelukkig was er tijdens de werkreis ook wat tijd voor ontspanning. Zo nam Maxima haar dochter mee naar Madrid om er samen te gaan shoppen. Perfecte timing voor moeder en dochter gezien het net Spaanse uitverkoop was.

En als we omstaanders mogen geloven, dan kwamen de twee met tassen vol kleding weer naar huis, schrijft Party. En zo leert Amalia niet alleen de kneepjes van het vak van mama Maxima, maar leert ze ook meteen hoe ze van het leven moet genieten, want ook dat is belangrijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl