Een deel van het koninklijke gezin heeft er een mooie werkreis opzitten in het Caribisch deel van Nederland. Voor Willem-Alexander voelde het als thuiskomen en hij stapte van het vliegtuig met de woorden ‘Eindelijk weer thuis’.

De koning was in goed gezelschap van zijn vrouw koningin Maxima en zijn oudste dochter kroonprinses Maxima. Voor haar was het haar allereerste werkreis.

Hoewel de prinses eerst nog wat onwennig was, liep het al heel snel los. Ze voelde zich al heel snel als een vis in het water en mengde zich heel snel tussen de bevolking.

Voordat Amalia naar het Caribische deel afreisde las ze zich de voorbije weken goed in om meer te weten te komen over het deel wat ooit tot haar koninkrijk zal behoren.

Het werd een reis van hard werken voor Amalia en tijd voor wat ontspanning was er niet, schrijft Story. Zo kreeg Amalia niet de kans op uit te gaan en er even van het nachtleven te profiteren.

Amalia wilde wel heel graag, maar mama Maxima vond dat geen goed idee, gezien de reis nog maar pas begonnen was op het moment dat Amalia het vroeg.

En hoewel Amalia het fantastisch doet als kroonprinses, is ze ook nog altijd maar een gewoon meisje. Bij ieder momentje van rust haalde ze haar Iphone boven en ook jaar poederkwast. Gevolgd door een selfie die naar haar vriendinnen werd gestuurd, schrijft Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.