Prinses Alexia heeft haar eerste werkopdracht achter de rug. Zij mocht het schip Vox Alexia dopen en dat zonder aanwezigheid van haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Maar het koningspaar liet hun dochter niet aan haar lot over.

Alexia werd vergezeld door een adjudant en een hofdame Pien van Karnebeek-Thijssen. Pien is niet alleen hofdame maar ook een goede vriendin van de familie. Ze werden al samen gespot op vakantie in Griekenland.

Men is er ook van overtuigd dat Maxima haar dochter goed zal hebben voorbereid op haar taak. Ze weet wat het is om zelf schepen te moeten dopen, weet Weekend.

Moeder en dochter zullen ook ongetwijfeld samen een mooie outfit hebben uitgezocht dat Alexia zou schitteren tijdens haar eerste werkopdracht. De twee kozen dan ook voor een jurk uit de kast van Maxima.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.