Tienerliefde Brent, de Belgische prins Gabriël, de Duitse Isebrand Kaldewei, het zijn slechts enkele van de jongens waaraan kroonprinses Amalia de voorbije jaren is gekoppeld.

En dan mogen we de eventuele Spaanse jongen niet vergeten waarvoor Amalia meermaals naar Madrid zou zijn gereisd.

Amalia zou nu gespot zijn met een jongeman in Venetië waar ze gezellig samen een ijsje gingen eten. Volgens velen is dat niet meteen iets wat je zomaar met eender welke jongen of man doet.

Een tijdje geleden verzekerde Amalia Party al dat wanneer er een grote en echte liefde in haar leven zou zijn, de pers het als eerste zou weten.

“Ik voel enorm veel liefde van de mensen om me heen. Ik weet ook dat dit niet het antwoord is dat u zoekt, maar het is iets dat ik liever voor mezelf houd. Maar ik beloof, dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die dat hoort.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.