Het schoolleven in Wales zit er op

Het zit erop voor prinses Alexia. Na twee jaar school in Wales keert ze terug naar Nederland. Ze heeft er stevig van het studentenleven kunnen profiteren en wist gelukkig al die tijd behoorlijk buiten het zicht van de camera’s en andere media te blijven. En misschien maar goed ook.

De prinses heeft immers een behoorlijk wilde levensstijl en niet eentje die meteen bij een echte prinses lijkt te passen.

Zo werd ze toch regelmatige gespot in nachtclubs in weinig verhullende kledij en nam ze ook stoer deel aan een door school georganiseerde race.

In Argentinië noemen ze prinses Alexia een rebelse prinses die zich niet zo gauw aan regels houdt, schrijft Party.

“De prinses met het meeste Argentijnse temperament”, wordt ze ook wel eens genoemd. En dat is niet onterecht. Ze heeft immers een stevige reputatie opgebouwd wanneer het gaat om wilde feestjes en opvallende outfits.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.