Wie dacht alles te weten over het koningshuis, denkt maar beter snel iets anders. De Oranjes zitten nog boordevol geheimen en maar heel weinig mensen weten wat er gebeurt achter de paleismuren.

Maar in Party lezen we toch enkele antwoord op de vraag wie bij mooi weer regelmatig op haar stalen ros, een Yamaha Bolt R-spec klimt en dat is niemand minder dan koningin Maxima.

De koningin heeft al sinds haar 23e haar motorrijbewijs en dat omdat ze dat een veel handiger vervoermiddel vond om door Argentinië te trekken toen ze jong was.

Ook nu nog kan Maxima het niet laten om af en toe op haar motor te kruipen en even heerlijk die vrijheid van vroeger te voelen.

Ze werd al meermaals gespot op de motor, maar de RVD wilde geen enkele keer bevestigen dat het wel degelijk om Maxima gaat. Ons lijkt het niet meteen iets om geheim te houden, toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.